Bucuresti, 1 decembrie 2015

Diana-Iulia Olac și Tudor Becheanu, doi dintre cei mai reputați avocați din domeniu, înființează prima societate de avocați dedicată problemelor de divorț, de partaj, de divorț internațional, de răpiri internaționale de minori și privitoare la relatiile dintre părinți și copii.

Noua societate continuă în tradiția, reputația și etica profesională consacrate în domeniu ale doamnei avocat Diana-Iulia Olac, combinându-le cu abilitațile de comunicare, relaționare inter-personală și cunoștințe solide în materie de drept internațional privat ale domnului avocat Tudor Becheanu.

“Atunci când au nevoie de servicii juridice în probleme de familie, oamenii își doresc în primul rând excelență profesională. Deciziile pe care trebuie să le ia au un impact deosebit, iar consumul emoțional este ridicat. Cu alte cuvinte, nu trebuie să existe compromis în ceea ce priveste sfatul și reprezentarea juridică de care beneficiază. Pentru noi, aceasta presupune găsirea acelor soluții care sunt în același timp corecte, complete, cât mai simple și cu un grad mare de utilitate practică. Prin îmbinarea experienței și calitaților individuale ale celor doi asociați, exact acesta este nivelul profesional pe care îl punem la dispoziție”, ne-a declarat doamna avocat Diana-Iulia Olac, avocat coordonator al noii societăți.

Domnul avocat Tudor Becheanu ne-a declarat: “Ne-am dorit în primul rând să oferim servicii complete în acest domeniu, de la consultanță până la reprezentare juridică în instanță, în fața notarului public sau în proceduri de negociere și mediere. De asemenea, ne-am dorit foarte mult să putem oferi astfel de servicii pentru orice tip de conflict în materia dreptului familiei, de la divorț până la rapiri internaționale de minori. Nu în ultimul rând, ne-am propus ca absolut toate serviciile noastre să respecte un standard profesional exigent auto-impus. Toate acestea nu ar putea fi realizate de un singur avocat, lucrând individual – este nevoie de o echipă bine sudată de avocați, fiecare cu abiltățile și valențele sale personale. Rezultatul acestei abordări este societatea noastră”.